Patrick nejrychlejší z týmu RLR

ar1, 21. srpna 2005, 13:33 Google+

Danica Patrick, senzační nováček týmu Rahal Lettermann Racing zajela skvělou kvalifikaci na 225 mil dlouhý závod v Pikes Peak.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IRL

Sdílejte článek

Skvělým časem 20.6435 si Danica Patrick zajistila pátou pozici na startu, Meira odstartuje devátý a Buddy Rice až dvanáctý.

Danica přitom debutuje v Pikes Peak a jde o její teprve třináctý start v šampionátu IndyCar Series! Její statistika je velmi zajímavá. Letos již zaznamenala na své konto sedm top 5 startů a čtyři v posledních šesti závodech. V sobotu zajela ve druhém tréninku nejrychlejší čas a vyhrála trénink. Díky tomu, že v Kentucky byla kvalifikace zrušena, startovala letos již potřetí z Pole Position! A to dozajista není všechno. Danica Patrick je před závodem v Pikes Peak s 235 body na 12. pozici, čímž je absolutně nejlepším nováčkem letošní sezony.

“Moje auto jelo dnes opravdu skvěle,“ říka Danica. “Skutečně si myslím, že jsme dostali z mého auta všechno, co jsme mohli.”

Auto Vitora Meiry bylo druhé, které absolvovalo kvalifikaci. Meira se s průměrnou rychlostí 173,838 mil za hodinu kvalifikoval na deváté pozici. Buddy Rice loni startoval do závodu jedenáctý, jeho výsledek však poznamenala nehoda po startu v zatáčce č. 2.

Foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Patrick nejrychlejší z týmu RLR

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Sharp, Scott

Vítěz z Kentucky odstartuje desátý!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud