Forsythe získal pro sezonu 2005 Domingueze

ar1, 31. března 2005, 03:10 Google+

Asi nejznámější mexický jezdec seriálu Champ Car World Series podepsal smlouvu na sezonu 2005 s týmem Forsythe Championship Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dominguez, Mario

Dominguez, Mario | foto: Photo by Michael Kim/LAT Photographic

Sdílejte článek

Mario se představí na svém novém působišti již 8. dubna, kdy začíná prvním dnem závodní víkend nové sezony v Long Beach. Letos bude závodit s vozem č. 7.

Forsythe angažovalo ve své historii již mnoho známých jmen, ze kterých vybíráme alespoň tato: Teo Fabi, Jacques Villeneuve, Greg Moore, Rodolfo Lavin, Patrick Carpentier a nakonec i šampión z roku 2003 Paul Tracy. Ten se opět v nové sezoně pokusí bojovat o titul, protože obhájit se mu jej v roce 2004 nepodařilo.

“Jsem velmi vzrušený z podpisu této smlouvy, protože vím, že tento tým v minulosti dokázal vyhrát jak závody, tak i celý šampionát,“ říká Mario Dominguez. “ Tento tým je vždy schopen připravit kvalitní auto pro závod. Mým hlavním cílem bude přivést do Mexika Vanderbiltův pohár.“

Jerry Forsythe, majitel týmu: „Je fantastické, že jsme získali Maria Domingueze pro náš tým. Podle mě je nejlepším mexickým jezdcem v Severní Americe. Má talent od přírody, skvělé rozhodovací schopnosti a za poslední dvě léta v seriálu dokázal dost. Věřím, že do našeho týmu skvěle zapadne a bude bojovat o titul společně se svým kolegou Paulem Tracym.“

Foto: Michael Kim/LAT Photographic
Vytisknout

Diskuze: Forsythe získal pro sezonu 2005 Domingueze

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Champ Car od roku 2007 i v Japonsku?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud