Vasser v 1. kvalifikaci 9tý, Gonzales 15tý

ar1, 10. července 2004, 05:19 Google+

Při větrném počasí a pod zatáhnutou torontskou oblohou jezdi týmu PKV Racing obsadili v 1. kvalifikaci Jimmy Vasser 9. a Roberto Gonzales 15. pozici.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Gonzalez, Roberto

Gonzalez, Roberto | foto: Photo by Phil Abbott, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Nedělní závod v Molson Indy Toronto se pojede již podevatenácté.

Po dobrém ranním tréninku šampión z roku 1996 Jimmy Vasser skončil třetí, kde skončil za oběma kanadskými jezdci Patrickem Carpentierem a Paulem Tracym. V kvalifikaci Vasser sklouznul na devátou pozici.


„Pracujeme velmi tvrdě na tom, abychom dostali naše auta do předních pozic,“ řekl Vasser, který dosáhl svého nejrychlejšího času 59,966s v sedmém kole kvalifikace. „Učiníme najěké změny na autě a budeme doufat ve zlepšení.“

Rodák z Kalifornie se v Torontu nejlépe ve své kariéře umístil na třetí pozici. Přitom tuto neděli zaznamená svůj již 189 start v seriálu Champ Car (CART). Dohání tak Al Unsera staršího, který odjezdil v seriálu 192 závodů.


Vasserův týmový kolega a nováček sezony Roberto Gonzales zajel nejrychlejší čas 1:01,186s. Mexičan bude poprvé startovat v Kanadě a své vyhlídky vidí pozitivně.

„Bojoval jsem se stabilitou vozu po celý den, opravdu,“ řekl Gonzales. „Dnes ráno se zdálo, že je příliš nízká. Udělali jsme změny a to se projevilo velmi dobře. Jediný problém je, že jsem skončili devátý a patnáctý. Ostatní jsou na tom lépe. Jsem si jistý, že se zítra zlepšíme.“

PKV Racing

Vytisknout

Diskuze: Vasser v 1. kvalifikaci 9tý, Gonzales 15tý

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Jezdci Newman/Haas zaostřili na Tracyho

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud