Nic netrvá věčně

iM3, 12. dubna 2010, 23:45 Google+

Když Dario Franchitti získal v roce 2007 titul šampióna série IndyCar, byl dávno rozhodnut o přestupu do série NASCAR. Ne že by se mu v IndyCar nelíbilo, ale chtěl okusit něco nového, vstoupit do jiného prostředí…

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Podobné výzvě jsem čelil i já a rozhodl se jít stejnou cestou jako Franchitti. Se zpravodajským serverem Autoroad.cz jsem strávil skvělé čtyři roky, ale pocítil jsem, že nastává čas zkusit něco nového.

Čtyři roky u Autoroad.cz mi daly hodně zkušeností, rozdmýchaly ve mně starou vášeň do formule 1 a především pak do IndyCar. Právě rubrika série IndyCar byla pozvednuta na vysokou úroveň a bylo by škoda, ji po mém odchodu uzavřít.

Proto jako odcházející redaktor a především zanícený fanoušek série vyzívám ty, kteří chovají stejnou náklonnost k IndyCar, aby neváhali a zkusili přinášet českým příznivcům aktuální zpravodajství z tohoto jedinečného seriálu. Stačí vám k tomu dobrá jazyková vybavenost a osobní iniciativa. (kontaktní email: petr.zelinka@autoroad.cz)

Byl bych rád, kdyby někdo navázal na čtyřletou práci v rubrice, která by se v opačném případě musela zavřít. Doufám, že touto výzvou a zároveň loučením s Vámi čtenáři najde Autoroad.cz někoho, kdo převezme otěže rubriky se stejným zaujetím, jako jsem ji vedl já.

Loučí se

Aleš Sirný

Vytisknout

Diskuze: Nic netrvá věčně

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Haga si připsal první vítězství

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud