Americký talent na obzoru

iM3, 22. října 2009, 18:30 Google+

Stáj Newman Wachs Racing má zájem přivést do IndyCar nový americký talent. V rozhovoru pro SpeedTV.com to uvedl majitel týmu Eddie Wachs, který v letošním roce sledoval úspěchy svého svěřence v sérii Atlantic Championship.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Edwards, John

Edwards, John | foto: Atlantic Championship

Sdílejte článek

John Edwards v Atlantic Championship exceloval, o titul bojoval s dalším americkým talentem Jonathanem Summertonem. Edward nakonec vyhrál poslední závod a Summertona bodově vyrovnal. Jelikož oba měli stejný počet vítězství, o titulu rozhodovala druhá místa, a těch měl Edwards víc.

Eddie Wachs uvedl, že má v úmyslu učinit s Edwardsem další krok, buď vstoupit do GP2 nebo IndyCar. V Atlantic Championship NWR zůstane, to je předem dáno, ale jakým směrem se dál rozšíří? Zůstane v Americe nebo půjde do Evropy?

Prozatím to vypadá nadějně, neboť Wachs preferuje sérii IndyCar. „Doufáme, že oficiální prohlášení vydáme v blízké době,“ uvedl Wachs. „Máme plány jít s Johnem Edwardsem dál, snad se nám podaří vstoupit v roce 2010 do IndyCar.“ K tomu by ale bylo zapotřebí partnerství s dosavadní stájí.

Pro informaci, tým Newman Wachs Racing byl založen Paulem Newmanem a Eddie Wachsem, tudíž spolupráce s Newman / Haas / Lanigan Racing není zcela bezpředmětná. Ve hře může být i stáj Rahal Letterman Racing, kde Bobby Rahal usilovně hledá peníze na její provoz. Letos tým nastoupil pouze na Indianapolis 500.
Vytisknout

Diskuze: Americký talent na obzoru

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Franchitti, Dario

Možnost návratu Surfers Paradise stále žije

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud