Castroneves mimo hru, Briscoe vede

iM3, 24. srpna 2009, 19:59 Google+

TEAM PENSKE – REVIEW; Ryan Briscoe dojel druhý, jak jinak. Stříbrnou pozici má v letošní sezóně předplacenou. Za pár týdnů se uvidí, jestli skončí stříbrný i v šampionátu. Na souboj o titul již nemůže pomýšlet Castroneves, který opět nabral bodovou ztrátu na soupeře.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Briscoe, Ryan

Briscoe, Ryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Ryan Briscoe, 2.
Celý závod jsem sledoval Dariovo zadní přítlačné křídlo, nic víc se k tomu ani nedá říci. S palivem jsem během prvního stintu šetřil, abych se mohl dostat při zastávkách před něj, ale překvapil mě, když zajel ještě o kolo později než já. Na takových typech závodních okruhů musíme zapracovat na spotřebě, nicméně i tak lze považovat závod za úspěšný. Myslím, že kdybych před sebou nikoho neměl, mohl bych být rychlejší než Dario. Bohužel je zde velmi těžké předjíždět. Pokud jezdec před vámi neudělá chybu, nemáte prakticky šanci. A Dario dnes žádnou neudělal.

Helio Castroneves, 18. - nedojel

Náš vůz byl velmi rychlý, strategie nám vycházela. Bohužel po našem finálním pitstopu došlo k nešťastnému incidentu. V šikaně při předjíždění opozdilců do mě Kanaan vrazil. Vypadalo to, že nic vážného se nestalo, ale vůz už nebyl tak výborný jak předtím. Po chvíli jsem ucítil, že mi kvůli incidentu uchází pneumatika. Nakonec vše zakončil kolaps předního pravého zavěšení.
Vytisknout

Diskuze: Castroneves mimo hru, Briscoe vede

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Franchitti vítězí, Dixon 2x v hodinách

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud