Dixon slaví, Franchitti se omlouvá fanouškům

iM3, 29. června 2009, 19:14 Google+

TARGETI CHIP GANASSI RACING - REVIEW; Scott Dixon si dojel pro své třetí vítězství v sezóně a vzal útok na obhajobu titulu vážně. Druhý Franchitti moc dobře věděl, jaký závod jezdci fanouškům nabídli. Minimum předjíždění a pouhé kroužení dokola.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Scott Dixon, 1.
Richmond je okruh, kde jsem už dlouho chtěl zopakovat své předchozí vítězství z roku 2003. Zakončit víkend prvenstvím a získat důležité body nad kolegy z týmu Penske je pro nás velmi důležité. Vděčím za to zejména týmu, chlapci pracovali perfektně a o double se zasloužili velkou měrou, dokonce jsme neměli daleko k tomu, abychom celému startovnímu poli nadělili jedno kolo.

Dario Franchitti, 2.
Pro tým Target Chip Ganassi je to parádní výsledek. S palivem jsme byli na hraně, během žluté fáze jsme ho měli tak málo, že jsme museli zajet na pitlane, přestože byla zavřená. V závodě se v žádném případě nedalo předjíždět, prostě to nešlo. Omlouváme se fanouškům, protože to musel být nudný závod. Ale s tím jezdci nic neudělají. Snažili jsme se, ale závod byl otřesný. Na druhou stranu, vyhráli jsme.
Vytisknout

Diskuze: Dixon slaví, Franchitti se omlouvá fanouškům

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Moraes, Mario

Moraes měl skromný cíl - dojet

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud