Hideki Mutoh letos poprvé na bedně

iM3, 22. června 2009, 20:26 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Celkově není výsledek v Iowě nijak oslnivý, Andretti se trápil s nastavením monopostu, Patrik neměla rychlost a Kanaan ani na třetí pokus podnik ve státě kukuřice nedokončil. Pouze Mutoh má důvod k úsměvu, letos poprvé vystoupal až na třetí místo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mutoh, Hideki

Mutoh, Hideki | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Hideki Mutoh, 3.
Pro náš tým je to perfektní výsledek. Opět jsme předvedli vynikající výkon a dostali se poprvé v sezóně na stupně vítězů. Jsem rád, že se mi podařilo zůstat na špici po celý závod. Teď se
těším do Richmondu.

Danica Patrick, 9.
Začali jsme s dobrým autem, ale závod prostě nevyšel. V úvodu jsem měla defekt pneumatiky a museli jsme změnit strategii. Ta mě na nějaký čas dostala do vedení, ale s žlutou fází jsme se ocitli v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Alespoň jsme dojeli v první desítce, v letošní sezóně už máme horší výsledek, takže si nemohu stěžovat.

Marco Andretti, 12.
Po sobotní havárii v tréninku mi chlapci přestavěli vůz, za což jim děkuji, ale neměl jsem dostatek času, abych se s ním sžil. Nastavení vozu s minimem informací bylo obtížné. Udělali jsme co jsme mohli, zejména v závodě jsme vůz neustále měnili.

Tony Kanaan, 14. nedojel
Za poslední tři roky mě vždy nachytala třetí zatáčka. Myslím, že za to mohla kombinace studených pneumatik a jízdy na hranici. Monopost byl dobrý a chlapci pracovali na maximum, jenže jsme měli smůlu. Musíme zvednout hlavy a připravit se na Richmond.
Vytisknout

Diskuze: Hideki Mutoh letos poprvé na bedně

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Výkon zůstal daleko za očekáváním

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud