Vynechaný trénink se podepsal na výsledku

iM3, 1. června 2009, 18:38 Google+

DREYER & REINBOLD RACING - REVIEW; Mike Conway opět nedokončil závod, veškerá pozornost se tak soustředila na Tomase Schecktera, který na Milwaukee nahradil Milku Dunu. Přestože vynechání jednoto tréninku stála Schecktera lepší umístění, třináctou pozici lze považovat za úspěch.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Conway, Mike

Conway, Mike | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Mike Conway, 20. nedojel
Závod začal dobře. Nemohl jsem postupovat dopředu, protože jsem se zasekl za Tomasem Scheckterem. Zdá se, že naše vozy byly naprosto identické. Pak nás dohnal Tony Kanaan a zbytek startovního pole. Soupeřil jsem s Wheldonem a Visem. Ve všech zatáčkách jsem volil vnější stopu, když Wheldon najížděl do zatáčky, nechal jsem mu místo. Trápila mne nedotáčivost, on zatáčkou projel, ale mne se to nepodařilo. Vůz nezatáčel a když se dostal na nečistoty, bylo pozdě.

Tomas Scheckter, 13.
Nejprve musím poděkovat Dennisi a Robbiemu a celému týmu Dreyer & Reinbold Racing. Také Larrymu Curry, bez nich bych tu nebyl. Start i restarty nám vycházely, bohužel náš čas na dráze byl limitovaný a nebyli jsme schopni připravit dobré nastavení pro závod. Absence jedno tréninku nás hodně stála. Ale to se stává, alespoň jsme dojeli do cíle.
Vytisknout

Diskuze: Vynechaný trénink se podepsal na výsledku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Briscoe, Ryan

Promarněná příležitost

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud