Úřadoval Ross Brawn u Andretti Green?

iM3, 21. dubna 2009, 07:23 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Že by si Ross Brawn odskočil z Číny a zaujal post stratéga v týmu AGR? Těžko, nicméně stáj byla co se týče strategie nejlepší z celého startovního pole. Špatné kvalifikační výsledky dokázala u proměnit v parádní výsledky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 3.
Musím poděkovat celému týmu. Měli jsme náročný víkend, ale podařil se nám udělat dobrý výsledek. Jsem hodně spokojený z výkonu a jsem rád, že jsme se protlačili na pódium.

Danica Patrick, 4.
Skvělá strategie. Zajížděli jsme tankovat ve správné chvíli. Pokud by žluté fáze nastaly v ten pravý okamžik, možná bychom se dostali na podium, ale v Long Beach se prostě nedá předjíždět. Bohužel jsem udělala drobnou chybu a Will Power se dostal přede mne, pak ho následoval Tony Kanaan. Ale rozhodně byl závod lepší než kvalifikace. Jsem opravdu hrdá na svůj tým, že dal hlavy dohromady a je z toho takový výsledek.

Marco Andretti, 6.
Vůz předvedl mimořádný výkon. Během ranního warm-upu jsme našli rychlost a byli jsme schopni ji přenést i do závodu. Můj tým odvedl vynikající práci a stratég Kyle Moyer měl čuch na správné načasování zastávky. Dnes jsme se naučili jak pracovat po celou sezónu.

Hideki Mutoh, 20.
Několikrát jsem se zasekl v provozu a proto šetřil palivo. První zastávka vyšla a já se posunul vpřed, poté se mi podařilo předjet pár vozů. Bohužel jsem se zapletl do hromadné kolize. Tým byl schopen mi vůz opravit, ale ztráta byla veliká, alespoň jsem se snažil zůstat na dráze co nejdéle a posbírat co nejvíce bodů.
Vytisknout

Diskuze: Úřadoval Ross Brawn u Andretti Green?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Nešťastná kolize v 11. zatáčce

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud