Franchitti je před kvalifikací na čele

iM3, 18. dubna 2009, 23:38 Google+

Dario Franchitti si v posledním tréninku před kvalifikaci polepšil, nejrychlejším časem dopoledního nastavování monopostů porazil celé startovní pole. Na druhém místě skončil E. J. Viso.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchitti, Dario

Franchitti, Dario | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Šampión z roku 2007 objel jedno kolo nejrychleji, i přesto, že v šesté zatáčce nezvládl vůz a lehce kolidoval s bariérou z pneumatik. Škody na voze však byly minimální.

Will Power nastoupil v novém voze s číslem 12. O tom, že Australan je hoden plného angažmá přesvědčil třetím místem. A to se s monopostem teprve seznamoval. Helio Castroneves usedl do kokpitu poprvé od závodu Surfer´s Paradise, nucená pauza tak trvala dlouhých šest měsíců. Castronevesovi i Powerovi byla udělena výjimka v podobě krátkých testovacích jízd po okruhu. Vedení série jim dopřálo seznámit se s novými vozy.

V minulém tréninku pátý, nyní osmý. Nováček Mike Conway drží laťku hodně vysoko i v slaboučkém týmu jako je Dreyer & Reinbold Racing. Porazil dokonce i celý tým Andretti Green Racing. Co se týče této stáje, nejhůře dopadl Hideki Mutoh, který dostal v deváté zatáčce smyk a značně si poškodil přední i zadní část monopostu.
Vytisknout

Diskuze: Franchitti je před kvalifikací na čele

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Castroneves nastoupí už v Long Beach

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud