Paul Tracy je zpět, pojede Indianapolis 500

iM3, 14. dubna 2009, 20:32 Google+

Pravděpodobně se bude jednat pouze o jeden závod, ale i za tu trošku mohou být fanoušci spokojení. Temperamentní Kanaďan se po necelém roce vrací do kokpitu monopostu Dallara. Premiéru si odbude na nejlepším možném místě - v Indianapolis.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tracy, Paul

Tracy, Paul | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

K definitivnímu potvrzení zatím nedošlo, ale celá věc se má na spadnutí. Veterán Tracy je několik měsíců spojován se stájí KV Racing Technology, především pak s účastí na slavné pětistovce v Indianapolis. Oficiální tisková konference je naplánovaná na první den závodního víkendu v Long Beach, čili na pátek 17. 4.

Paul Tracy marně hledal své angažmá už v loňském roce. Poté co se tým Forsythe Racing rozhodl stáhnout z vrcholné disciplíny amerických formulových závodů, byl Tracy bez práce. Neustálá snaha najít si místo nakonec vyústila alespoň ve start na okruhu v Edmontonu.

Tracy, jenž v loňském roce oslavil čtyřicítku, naposledy startoval na Indianapolis 500 v roce 2002. A vzpomínky na květnový podnik nemá zrovna pozitivní. Cílem závodu projel na prvním místě, ale prvenství mu bylo sebráno z důvodu předjetí Helia Castronevese pod žlutými vlajkami. Za prosazením Helia Castronevese stál šéf série IRL Tony George a přispěl tak k jednomu z nejkontroverznějšímu vítězství v historii Indy 500.
Vytisknout

Diskuze: Paul Tracy je zpět, pojede Indianapolis 500

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Test v Dijonu, jak to tedy bude s Mercedesem?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud