Alex Tagliani zůstává s Conquest Racing

iM3, 2. dubna 2009, 21:25 Google+

Kanaďan se opět vrací do stáje Conquest Racing, se kterou absolvoval část loňské sezóny. Spolupráce nastala okamžitě, Tagliani nastoupí již tento víkend v ulicích floridského města St. Petersburg.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bernoldi, Enrique

Bernoldi, Enrique | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Stáj Conquest Racing se vstupem do letošní sezóny dlouho otálela, budoucnost nebyla po ztrátě hlavního sponzora vůbec růžová. Celý tým přešlapoval na jednom místě a čekal, jestli se najde štědrý mecenáš.

Ten se našel v Kanadě v Edmontonu, společnost Northlands dodala peníze a Conquest mohl rozjet přípravy na voze Alexe Taglianiho. Prozatím bude stáj nasazovat jeden vůz, teprve čas ukáže, jestli jsou schopni sehnat peníze i na druhý monopost.

Šéfa Erica Bachelarta těší, že může znovu uzavřít smlouvu s Kanaďanem, který během kariéry v Champ Car vyhrál jeden závod. „Pomohl nám ukázat náš potenciál, nyní na tom musíme stavět. Je potěšením s ním opět spolupracovat, celý tým je spokojen,“ uvedl Bachelart.

„Alex není pouhým závodníkem, je vynikající i na poli obchodu a skvělým velvyslancem pro sponzory. Navíc je jediným Kanaďanem na startovním roštu, čímž perfektně zapadá do organizace NorthLands.“

„Byla to pěkně bláznivá zima,“
reaguje Tagliani na novou smlouvu. „Jsem rád, že mohu znovu závodit. S týmem mám úžasné zkušenosti a nemohu se dočkat na další spolupráci.“

Tagliani v závěru minulé sezóny nahradil nespokojeného Enrique Bernoldiho a v nemistrovském závodě v Austrálii bojoval o pódiové umístění, nakonec dojel na čtvrté pozici.
Vytisknout

Diskuze: Alex Tagliani zůstává s Conquest Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Zveme vás na výstavu Motocykly a kola ČZ

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud