Druhý den dominoval Penske Racing

iM3, 26. února 2009, 19:08 Google+

Ryan Briscoe ovládl druhý testovací den na oválu Homestead. Jednoduché to ale neměl, během posledního dne testů ho několikrát postihl defekt pneumatiky, tým příčinu nezná.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Briscoe překonal včerejší nejrychlejší čas Scotta Dixona a jako jediný se dostal nad průměrnou rychlost 212 mil/h. Dixon spadl na druhé místo, naopak na třetí pozici se posunul Marco Andretti.

Záhadný problém s pneumatikami neřešil pouze tým Penske, i ostatní týmy čelily defektům. Bezpečnostní komisaři bedlivě kontrolovali stav dráhy, ale závadu nenašli. Pneumatiky byly nadměrně opotřebovány, pár týmů dokonce muselo zkrátit testovací jízdy, neboť už neměly pneumatiky. Zástupce Firestone nedokázal vysvětlit příčinu nečekaných potíží. V minulém roce bylo vše v pořádku.

Jedenadvacet pilotů odjelo za dva dny skoro 4 700 testovacích kol. Nejvíce překvapil Mario Moraes, který navázal na rychlý čas ze středy, druhý den obsadil páté místo. „Tým má rychlost. Dnes jsme ji ani nehledali. Zaměřili jsme se na jízdní vlastnosti,“ podotkl Moraes.
Vytisknout

Diskuze: Druhý den dominoval Penske Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Legge, Katherine

Týmu Futurecom TME oznámil jednoho jezdce!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud