Spojka příčinou problémů u Vision Racing

iM3, 25. srpna 2008, 19:49 Google+

VISION RACING - REVIEW; Tato stáj se poslední dobou opravdu trápí. Výkony na dráze jsou ubohé a když už se svitne na lepší časy, zastaví snažení nějaký problém Tentokrát potíže způsobovala spojka, která nefungovala u obou jezdců

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Carpenter, Ed

Carpenter, Ed | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

A.J. Foyt IV, 20.
Po startu bylo docela rušno. Měli jsme kvůli elektronice, nebo spojce problém dobře odstartovat. Nevíme přesně, v čem byl problém, dokud se na to mechanici nepodívají. Díky tomu byla každá zastávka nesmírně složitá, ale tým pokaždé odvedl dobrou práci. V závodě bylo hodně rozdílných strategií, takže šlo většinou o štěstí. Bohužel, my jsme ho neměli.

Ed Carpenter, 23.
Z pohledu konkurenceschopnosti, byl tento závod náš nejlepší na klasické okruhu. Soupeřili jsme s jezdci a bavilo mě to. Tým Vision Racing odvedl dobrou práci co se týče strategie. Problém nastal až při posledním pistopu, kdy spojka nepracovala a mě dvakrát zhasl motor. Nebýt toho, neztratili bychom tolik času. Jel jsem agresivně, abych předjel Townsenda Bella a získal pár bodů navíc, ale vyjel jsem mimo dráhu a dostal hodiny. Snažil jsem se ihned vrátit na dráhu, ale bez spojky to nešlo, to byl konec.
Vytisknout

Diskuze: Spojka příčinou problémů u Vision Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

Za neúspěchem stojí Justin Wilson

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud