Taylor nadšen ze smlouvy s Panther Racing

ar1, 2. listopadu 2003, 13:38 Google+

Letošní šampión série Infinity Pro Series Mark Taylor přestoupí v příští sezoně do IRL IndyCar Series za tým Panther Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Taylor, jenž letos v seriálu Infinity Pro Series závodil za tým Menards nastoupí v týmu Panther Racing společně s Thomasem Scheckterem, jezdcem, který letos jezdil v týmu Chipa Ganassiho. Panther Racing v příští sezoně vůbec poprvé ve své historii pojede se dvěma vozy.

”Jsem potěšený, že budu závodit za tým Panther Racing,” řekl Taylor. ”Je to obrovská příležitost pro mě a tímto bych rád poděkoval Johnu Menardovi a všem z týmu Panther Racing za tuto poskytnutou příležitost.” ”Když sezona 2003 začínala, nerbyl jsem si jistý, co přesně mám očekávat v oválových závodech. Teď po skončení sezony musím říct, že je to fantastický šampionát a skutečně dobra zábava pro fanoušky. Hned jsem věděl, že chci svoji kariéru rozvíjet v IRL IndyCar šampionátu.”

Talyor letos dokázal v seriálu Infinity Pro Series sedmkrát zvítězit a pětkrát se umístit do TOP 5. Celkově absolvoval dvanáct závodů.

Taylor poprvé usednul k testům do monopostu č. 4 týmu Penzoil Panther Racing z kraje října, kdy si odkroužil první kilometry, respective mile v jeho nové kariéře.

”Mark hned svůj první den testů využil naplno a moc nám pomohl hned z kraje spolupráce, když testoval na ovále Texas Motor Speedway,” řekl spolumajitel týmu Panther, John Barnes. ”Ve své kariéře již dokázal, že umí vítězit a už se těšíme až uvidíme jak si poradí ve skutečně silné konkurenci šampionátu IRL IndyCar.”

Vytisknout

Diskuze: Taylor nadšen ze smlouvy s Panther Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan prodloužil s Andretti Green Racing - anotační foto

Kanaan prodloužil s Andretti Green Racing

Čtěte dále

reklama