Andretti předvedl stupidní manévr

iM3, 26. května 2008, 16:00 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Tony Kanaan doplatil na nepromyšlený manévr Marca Andrettiho. Podobně na tom byla i Danica Patrick, kterou pro změnu vyřadil Ryan Briscoe. Do cíle se nakonec dostali pouze Andretti s Mutohem, oba v první desítce.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Marco Andretti, 3.
Tým odváděl po celý měsíc skvělou práci. Vůz byl neustále jedním z nejrychlejších. Rozhodli jsme použít stejné nastavení jako v posledních stintech. Kéž by byl dobrý podobně jako když jsme byli první. Bohužel nám to nevyšlo. Nakonec jsme skončili třetí a získali důležité body. Naším cílem je vyhrát šampionát.

Hideki Mutoh, 7.

Tým skvěle pracoval, chci se mu omluvit za chybu při prvním pitstopu. Po něm jsem se koncentroval na získávání pozic a jsem rád, že jsem to dotáhl až na páté místo. Škoda, že se nám ho nepodařilo udržet až do cíle, ale byl to skvělý a dlouhý závod. Získal jsem mnoho zkušeností.

Danica Patrick, nedokončila / 22.

Rozhodně jsem neměla vůz, který by měl na vítězství. Ale s rychlostí jsem stačila na první pětku. Tým po celý víkend skvěle pracoval a poskytl mi vůz, jenž byl schopný soupeřit se špičkou. Bohužel měsíc prací skončil incidentem na pitlane, což rozhodně moje chyba nebyla.

Tony Kanaan, nedokončil / 29.

Byl to stupidní manévr. Myslím, že týmoví kolegové by si tohle dělat neměnili. Polovinu závodu jedeme v provozu, proč se na mě tak nečekaně natlačil? Jsem hodně zklamán, neměl jsem na výběr. Buď bych najel do Marca a mohl vyřadit nás oba, nebo přepustit pozici a být dobrým týmovým kolegou. Jako vždy, vše se pokazilo, když jsme vedli. Je mi líto týmu.
Vytisknout

Diskuze: Andretti předvedl stupidní manévr

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Viso, Ernesto

EJ Viso mohl být překvapením závodu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud