U Andretti Green je spokojen pouze Mutoh

iM3, 7. dubna 2008, 13:07 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Marco Andretti nejdříve chyboval a poté odstoupil s vadnou hnací hřídelí. Nebýt poruchy, mohl mladý Američan bojovat o přední pozice a možná by se všechny vozy AGR objevily v první desítce.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mutoh, Hideki

Mutoh, Hideki | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 3.
Očividně se nám dnes nedařilo. Když riskujete, někdy se to vyplácí a jindy zase ne. S naším výkonem nejsme zrovna spokojení, ale tým 7-Eleven plně podporuji, protože spolu vyhráváme i prohráváme. Třetí místo není špatné, ale St. Pete je pro mne zakletý. Vždy jsem skončil na pódiu, ale na nesprávném místě.

Hideki Mutoh, 6.

Byl jsem potěšen, když se závod rozjel. Ale vůbec nebylo možné něco v dešti vidět, nevím co se na dráze dělo. Tým mi poskytnul výborné auto na suché podmínky, takže v dešti to bylo jen na mě. Když začala trať osychat, hledal jsem příležitost postoupit dopředu.

Danica Patrick, 10.

Den byl jak na houpačce. Jsem hrdá, že jsem ke konci vybojovala pár pozic. Na mokrých pneumatikách jsem se dokázala udržet na dráze. U závodu jako byl tento je polovina času o tom, zůstat mimo kolize a vydržet ve stejném kole jako vedoucí jezdec. Máme ještě spoustu práce, musíme vylepšit naše pitstopy. Pokud tak neučíme, nezačneme vyhrávat závody.

Marco Andretti, 25. / nedokončil

Přezuli jsme na slicky, jelikož trať začala osychat. Udělal jsem začátečnickou chybu, jsem ze sebe zklamaný. Musím se klukům omluvit. Zklamal jsem je, konkurenceschopní jsme byli a práce v boxech byla výborná. Prostě je to moje chyba.
Vytisknout

Diskuze: U Andretti Green je spokojen pouze Mutoh

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bernoldi, Enrique

Perera nemá rád, když ho někdo blokuje

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud