Perera nemá rád, když ho někdo blokuje

iM3, 7. dubna 2008, 11:12 Google+

CONQUEST RACING - REVIEW; Conquest Racing je jedna ze stájí Champ Car, kterým se v St. Petersburgu dařilo. Oranžové monoposty se dokonce objevily i na vedoucí pozici, nakonec si tým odváží jedno TOP 5 (Bernoldi) a jeden poškozený monopost (Perera).

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bernoldi, Enrique

Bernoldi, Enrique | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Enrique Bernoldi, 5.
Za mokra, sucha a měnících se podmínek závodím celý život, takže se mi zkušenosti hodily. Věděl jsem, že pokud se udržím na dráze, zažiji dobrý závod a možná budu bojovat o vítězství. Po špatném víkendu na oválu je pro tým ohromné vést závod a dojet na pátém místě. Mimo svět formulí jsem strávil dva roky, takže chvíli trvá, než se do toho dostanete. Ale dvě hodiny v těchto podmínkách byly výborným tréninkem.

Franck Perera, 20. / nedokončil
Je to zklamání, protože jsme předvedli dobrý výkon. Začátek byl kvůli dešti náročný. Nikdy předtím jsem za deště s tímto vozem nejel a také v těchto podmínkách nemám dost zkušeností, z toho důvodu jsem nikam nespěchal. Nakonec jsme se dostali až na druhé místo za Briscoeho. Na slickách jsem se pohyboval na šestém nebo sedmém místě za Kanaanem a doháněl ho. Po žluté fázi a zastávkách v boxech jsem se zasekl za několika jezdci, Meira mne blokoval. Snažil jsem se ho předjet, nemám rád, když mne někdo pomalejší zdržuje. Zkoušel jsem všechno a bohužel následoval kontakt.
Vytisknout

Diskuze: Perera nemá rád, když ho někdo blokuje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

Ryan Hunter-Reay smolařem závodu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud