Ed Carpenter byl jako na kolotoči

iM3, 7. dubna 2008, 11:12 Google+

VISION RACING - REVIEW; Po absolutně skvělém výkon v Homesteadu následovala studená sprcha. V ulicích města St. Petersburgu se stáji vůbec nedařilo a Ed Carpenter s A.J. Foytem IV. plnili roli outsideru, namísto bojovníků o přední pozice.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Carpenter, Ed

Carpenter, Ed | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Přestože se Foyt protlačil až na jedenácté místo, spokojenost nemůže být optimální. V závodě šlo hodně o to, být ve správný čas na správném místě. Carpenter již takové štěstí neměl, osychající povrch mu neseděl z čehož vyplynuly i tři smyky, které v průběhu závodu vyrobil.

A.J. Foyt IV. 11.
Řídit monopost Indy za deště je pro mne rozhodně nová zkušenost a docela jsem si to užíval. O závodech na městských tratích jsem se hodně naučil. Byl to dlouhý víkend, ale jedenácté místo považuji za dobrý výsledek.

Ed Carpenter, 18.
Byl to rušný den. Na mokru jsem si užil hodně zábavy. Kéž by pršelo po celý závod, protože právě na mokru se mi dařilo nejvíce. Do jednoho z restartů jsem šel agresivně za účelem předjet několik aut, ale podcenil jsem studené pneumatiky a dostal smyk. Poté ještě jednou v zatáčce 10, St. Pete ke mně zrovna přátelský nebyl.
Vytisknout

Diskuze: Ed Carpenter byl jako na kolotoči

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

Ryan Hunter-Reay smolařem závodu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud