Alespoň Marco Andretti má důvod k úsměvu

iM3, 30. března 2008, 19:24 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Plánované oslavy na victory lane se nakonec nekonaly. Tony Kanaan se osm kol před cílem střetl z chybujícím Visem a bylo po nadějích. Čest týmu alespoň zachraňoval druhým místem Marco Andretti.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Marco Andretti, 2.
Odstartovali jsme poměrně dobře. Během zimních testů bylo hlavním cílem najít dobré vyvážení vozu. Já a můj inženýr (Eddie Jones) jsme odvedli výbornou práci na nastavení, tomu odpovídá i výsledek. Chlapci byli při zastávkách úžasní, Firestone neuvěřitelný, Honda skvělá. Zažili jsme parádní den.

Danica Patrick, 6.
Jaká to frustrující noc. Myslela jsem si, že můj vůz bude silnější, ale nenašli jsme nastavení, které by pomohlo konkurovat špičce. Musíme to hodit za hlavu a připravit se na příští víkend.

Tony Kanaan, 8.
Pohybuji se tu hodně dlouho a vím, že teprve šachovnicový praporek oznámí konec závodů. Ano, je to neštěstí. Ale kolikrát jsem vyhrál závod díky smůle ostatních? Deset kol před cílem jsem si říkal, 'To vypadá dobře'. Ale když někdo před vámi dostane smyk a vy jedete 230 mil za hodinu, kterým směrem máte jet? Zpomalil jsem, on byl na středu, takže jsem se vydal vnějškem. Pak ale najednou začal stoupat a já to si to namířil na střed. Nadalo se nic dělat. Přesně takto jsme skončili i v roce 2004 a jak to nakonec všechno dopadlo (Kanaan vyhrál celý šampionát).

Hideki Mutoh, 24. / nedokončil
Je to moje chyba, cítím se špatně. Měl jsem problémy s řízením v provozu a ztratil jsem několik míst. Je smutné odstoupit tak brzo v prvním závodě, ale nyní se koncentruji na další závod a snad se nám v St. Petersburgu povede.
Vytisknout

Diskuze: Alespoň Marco Andretti má důvod k úsměvu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bernoldi, Enrique

Franck Perera nejlepší z nováčků

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud