Stáj Panther Racing si vybírá

Daniel Šupa, 23. září 2003, 16:50 Google+

Tým usilovně hledá vhodného nástupce Sama Hornishe Jr. a osloven byl i nadějný Mark Taylor.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Mnoha lidem je jeho jméno neznámé, ale dle CEO stáje Panther Racing Johna Barnese o tomto jezdci v budoucnu ještě hodně uslyšíme. V letošní sezoně startoval v takzvaném juniorském seriálu IRL IndyCar, Infiniti Pro Series, který svými přesvědčivými výkony ovládl a předčasně získal titul šampiona.

Odměnou mu tak bude svezení s vozem Dallara Chevrolet na okruhu Texas Motor Speedway při testech ve středu 1. října. S týmem testoval i náš jezdec Tomáš Enge.

„Mark měl vynikající sezonu v Infiniti Pro Series a jeho výsledky nabádají ke srovnáním, zda byl v minulosti někdo tak výborným, a zda se mu v budoucnu někdo vyrovná,“ chválil 25letého Brita Barnes.

„Je velice talentovaný a znám jezdce, kteří se obávají, že mu bude v seriálu IRL IndyCar svěřen některý ze špičkových monopostů,“ dodal CEO stáje.

Tým Panther Racing je známa podporou mladým jezdcům. Sam Hornish Jr. se prosadil právě v tomto týmu a také se zde v loňském roce před závěrem sezony objevil současný jezdec stáje Andretti Green Racing Dan Wheldon.

Vytisknout

Diskuze: Stáj Panther Racing si vybírá

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

California: Hornish opět vyhrál, boj o titul vrcholí - anotační foto

California: Hornish opět vyhrál, boj o titul vrcholí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud