Sebastien Bourdais je opět o bod bohatší

ar1, 28. července 2007, 01:12 Google+

SAN JOSE – 1. KVALIFIKACE: Sebastien Bourdais si v páteční první kvalifikaci na nedělní závod v ulicích San Jose zajistil první řadu a bod do své bodové sbírky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
bourdais, sébastien

bourdais, sébastien | foto: Newman/Haas/Langin Racing

Sdílejte článek

Druhou pozici se ztrátou 0,238s na vítězného Bourdaise zajistil pro stáj RuSPORT Justin Wilson, který společně s Willem Powerem (Team Australia) navázali na skvělé výkony z obou pátečních tréninků. Power zajel třetí čas.

Bruno Junqueira dokazuje, že nepatří do starého železa a s vozem týmu Dale Coyne, jenž nepatřil vždy v minulosti ke špičce zajíždí opět dobrý výsledek v podobě čtvrté pozice. Alex Tagliani doplňuje Wilsona, když zajel pátý čas pro stáj RuSPORT. Šeštici uzavírá Robert Doornbos, kterému se podařilo vyhrát druhý trénink a Minardi tak vykresluje novou éru tohoto slavného týmu známého především z Formule 1.

Oriol Servia sedmou pozicí zachraňuje čest v minulosti top týmu Forsythe, když zajistil pro tým sedmou pozici. Tým je v krizi. Tracymu se nedaří, v San Jose se v 1. kvalifikaci umístil desátý. Kde jsou ty doby, kdy jsme jej jen stěží viděli jinde, než na 1. až 3. místě?

Nedařilo se ani týmovému kolegovi Bourdaise, Grahamu Rahalovi, jenž pro tým a také sebe zajistil až 13. čas.

Vytisknout

Diskuze: Sebastien Bourdais je opět o bod bohatší

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Power, Will

Power opět startuje nejrychleji další víkend

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud