Dan Clarke doplnil zostavu Minardi

Jozef Smrtník, 29. března 2007, 21:30 Google+

Tím pod vedením Paula Stoddarta angažovaním britského pilota kompletuje obsadenie oboch pretekárskych sedadiel.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Clarke, Dan

Clarke, Dan | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Už dlhšie sa uvažovalo o tom, či bude v tíme CTE Racing-HVM figurovať naďalej rovnaká jazdecká zostava aj po odkúpení Paulom Stoddart, ktorý stajňu premenoval na Minardi Team USA. Nová tvár tímu Robert Doornboss si mohol byť svojou pozíciou pilota istý, čím jednoznačne jedného z bývalých jazdcov tímu odsunul. Dnes už však poznáme meno jeho tímového kolegu.

Stáva sa ním Dan Clarke, ktorý zažíval minulý rok svoju premiéru v šampionáte a v rebríčku nováčikov sa umiestnil na druhom mieste. Ešte pred príchodom do tímu CTE absolvoval v predchádzajúcich ročníkoch úspešné pôsobenie v šampionáte Formula Ford a neskôr v britskej Formule 3. Teraz sa teší z ďalšej šance v americkom šampionáte Champ Car.

"Čakal som a dúfal niekoľko týždňov, že sa dozviem túto správu. Teraz som po mojom potvrdení kľudnejší," hovorí Dan Clarke, "Napriek tomu, že som ešte v novom aute nesedel, udržiaval som úzky kontakt s tímom a navštevoval som testy a sústredil som sa na moju kondíciu. Takže sa cítim byť pripravený napriek chýbajúcej skúsenosti s jazdou na DP01. Chcem sa poďakovať Paulovi (Stoddartovi) a Keithovi (Wigginsovi) za príležitosť a teším sa na môj debut a zároveň na dobré výsledky tímu."

Foto: Champ Car World Series

Vytisknout

Diskuze: Dan Clarke doplnil zostavu Minardi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

lópez, josé maría

Risatti prišiel o sponzorov a sedadlo

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud