Jezdíme dále na Bridgestonech

Petr Stejskal, 20. listopadu 2006, 19:08 Google+

U příležitosti předávání cen nejlepším jezdcům letošní sezóny jsme se dozvěděli, že celé startovní pole bude dále jezdit na pneumatikách Bridgestone.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Jedno z nejdůležitějších oznámení udělal spolumajitel série Kevin Kalkhoven společně s Al Speyrem, výkoným ředitelem motorsportu v Bridgestone. Nadále tak bude pokračovat partnerství, které začalo již v roce 1995 ještě pod jménem Firestone.

Bridgestone je velmi důležitým partnerem série a nová smlouva zaručuje na několik let dopředu exkluzivní dodávky pneumatik pro celé startovní pole. Co je však zajímavější, tak Bridgestone již nebude "prezentující" sponzor Champ Car.

"I když se jméno Bridgestone již neobjeví v názvu série, zůstaneme stále velmi aktivní v mnoha odvětvích," řekl Al Speyer. "Nadále budeme dodávat dva druhy pneumatik, Bridgestone bude titulován jako oficiální pneumatika, naše zázemí bude dále otevřené pro spousty hostů a také připravujeme několik nových televizních reklam které vhodně zapadají do nově oznámeného televizního balíčku".

Můžeme však jenom spekulovat, zda Bridgestone přitáhlo kohoutek na přísunu financí a za méně peněz dostalo i méně muziky, nebo zda se tímto spíše nedělá místo pro titulního sponzora celé série.

Foto: Champ Car Media

Vytisknout

Diskuze: Jezdíme dále na Bridgestonech

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Manning, Darren

Uspěje AJ Foyt s Manningem?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud