Montoya, co o něm říkají jezdci IRL?

iM3, 9. října 2006, 17:14 Google+

Sezóna série IndyCar již dávno skončila a tak spousta jezdců zamířílo za volant jiných závodních automobilů, nebo jen sleduje dění v motorismu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wirdheim, Bjorn

Wirdheim, Bjorn | foto: Fernandez Racing

Sdílejte článek

Na výkon Juana Pabla Montoyi se vyjádřili dva přední jezdci, Tony Kanaan a Helio Castroneves. Všichni tři bydlí v Miami a v letech 1999-2000 byli soupeři v sérii Champ Car.

Tony Kanaan:
Juan Pablo je vynikající jezdec. Kamkoliv půjde, bude skvělý. Jak rychle se přizpůsobí? Těžko říct. Je v dobrém týmu a rozhodně je osobnost. Může být milý člověk a muže být i tvrdý. Doufejme, že porozumí, jak tito hoši pracují, najde si nějaké přátele a bude dělat pokroky.

Helio Castroneves:
Juan Pablovi se bude dařit na krátkých tratích, na dlouhých ne. Musíte se přizpůsobit a naučit se, jak se s vozy stock car závodí. Rychle se učí, o tom není pochyb a je talentovaný jezdec. Musíte jezdit přesně opačně, než to co jste se naučili ve formuli. Není to stejné. V učení se zatáček je rozdíl, ale může to být zábava.

Juan Pablo Montoya již absolvoval svůj americký debut a nevedl si vůbec špatně. Z druhého místa na startu převzal vedení, pak se zapletl do kolize, ale nakonec projel cílem na třetím místě.

Foto: Fernandez Racing

Vytisknout

Diskuze: Montoya, co o něm říkají jezdci IRL?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Simmons, Jeff

Jeff Simmons chce zůstat v IndyCar

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud