Startovní pole jistí Scott Sharp

iM3, 27. srpna 2006, 11:06 Google+

I přes poslední místo na startu je Scott Sharp optimistický a od závodů vypsaného na 80 kol si slibuje solidní výsledek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Sharp, Scott

Sharp, Scott | foto: Fernandez Racing

Sdílejte článek

Služebně nejstarší jezdec v kvalifikaci chyboval, když v zatáčce číslo sedm ztratil kontrolu nad vozem. Nakonec vše bravurně zvládl, ale kolo dokončil s velmi pomalým časem, který jej odsunul na sedmnáctou, poslední pozici.

Sharp dojel v loňské sezóně na dvanáctém místě a v minulosti zde slavil vítězství v závodech Trans-Am. S členitou tratí má tedy nějaké zkušenosti. Ovšem proti němu hraje fakt, že v Infineon se nedá příliš předjíždět a postavení na startu je velmi důležité.

„Bez pochyby je to frustrující. Každý tvrdě pracoval. Udělali jsme v noci na autě mnoho změn a já s ním byl ráno v tréninku opravdu spokojen. Doufal jsem, že dokážu zajet stejný čas jako předtím. V první polovině jsem si vedl slušně, ale v sedmé zatáčce přišla krušná chvíle. Zadek sebou náhle trhl a já si myslel, že ztrácím kontrolu a havaruji. Naštěstí jsem to zvládl, ale ztratil jsem mnoho času, který pohřbil moje kvalifikační kolo.“

Foto: Fernandez Racing

Vytisknout

Diskuze: Startovní pole jistí Scott Sharp

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Andretti, Marco

Marco Andretti chce na první místo

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud