Tým Penske zpět na vrcholu

iM3, 22. července 2006, 19:47 Google+

Milwaukee - 3 trénink: Dvojice týmu Penske, Helio Castroneves a Sam Hornish, ovládli třetí trénink na zítřejší závod v Milwaukee.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Doposud červenobílé vozy experimentovaly s nastavením a na zajížděných časech to bylo dobře znát. Například Castroneves byl ve druhém tréninku až šestnáctý před Jeffem Simmonsem na posledním sedmnáctém místě.

Ovšem překvapení v Miwaukee stále pokračuje. V prvním tréninku obsadil tým Andretti Green první tři místa. V následujícím tréninku se do první pětky dostali Jeff Bucknum či Bryan Herta. Nyní se o šok mezi diváky postaral Jeff Simmons, který zajel třetí nejrychlejší čas. Za letošním nováčkem skončil Vitor Meira, jenž stále potvrzuje vzrůstající formu Panther Racing.

Simmons měl vstup do sezóny nejtěžší z celé plejády pilotů. Šanci dostal teprve až po tragické smrti Paula Dany a v následujících závodech většinou jen uzavíral jezdecké pole nebo vůbec nedojel.

Průběh závodního víkendu velmi připomíná ten loňský, kdy tým Penske nejprve hledal správné nastavení a potom dominoval. Jenže v minulém roce došlo při souboji o první místo  mezi Hornishem a Castronevesem ke kolizi. Nejhůře z toho vyšel Castroneves, který kolidoval se zdí.

Piloti Ganassiho týmu stále chybí v první pětce. Dan Wheldon si z předešlého tréninku pohoršil o tři pozice a Dixon dokonce o deset. Tabulku nejrychlejších časů uzavírá Ryan Briscoe, který začíná prakticky od znovu. Hned v úvodním tréninku havaroval a zdemoloval vůz.

foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Tým Penske zpět na vrcholu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Andretti, Marco

Marco Andretti se učí rychle

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud