Herta o Milwaukee: budeme bojovat

iM3, 19. července 2006, 13:23 Google+

Nejlepším umístěním Bryana Herty v Milwaukee je šesté místo z předešlého roku. V průběžném pořadí šampionátu si drží jedenácté místo, jen sedm bodů ztrácí na osmého Andrettiho.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Herta, Bryan

Herta, Bryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

„Milwaukee mám rád, stejně tak jako ostatní jezdci,“ řekl Herta před odjezdem na jeden z nejstarších oválů v Americe. „Je to velmi těžký okruh s dostatkem místa na souboje bok po boku.“ Každoročně musí závodníci, týmy i diváci čelit nesmírnému horku a ani v tomto ročníku se pravděpodobně změna konat nebude.

„Myslím, že nás čeká náročný závod, bez ohledu na to, jaké bude horko,“ pokračoval Herta. „Za pěkného počasí je trať hrbolatá a při vysokých teplotách zase kluzká, nemáme na výběr.“

Bryan Herta a jeho výkony zatím zůstávají daleko za očekáváním. V roce 2005 stál třikrát na pole-position, v Michiganu vedl 159 kol z celkových 200 (nejvíce ze všech jezdců v sezóně) a nakonec i zaslouženě vyhrál. Letos si nejlepší výsledek odvezl ze St. Petersburgu kde dojel na čtvrtém místě.

„Vítězství v Milwaukee by pro tým bylo opravdovou vzpruhou. Tento ovál Bryanovi sedí a jsme připraveni udělat kus tvrdé práce, aby dostal co nejlepší auto,“ řekl týmový manager George Klotz.

foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Herta o Milwaukee: budeme bojovat

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hornish jr., Sam

George Bush přivítal Hornishe v Bílém domě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud