Nelson Piquet jr. prahne po dalším vítězství

ar1, 4. května 2006, 19:36 Google+

Na německém okruhu Nürburgring se pojede pátý a šestý podnik šampionátu FIA GP 2 Series.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Piquet jr., Nelson

Piquet jr., Nelson | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Nelson Piquet junior panuje s 25 body na první pozici v průběžném pořadí jezdců a brousí si zuby na další vítězství, kterého by zde chtěl dosáhnout.

Jeho nejbližší soupeř Gimmi Bruni je na druhé pozici s 18 body. Piquet jr. na svém kontě už má jedno letošní vítězství, hned z prvního závodu, dále pak druhou pozici a a čtvrtou a pátou.

Moderní verze okruhu Nürburgring je dlouhý 5148 km, s mixem plynulých zatáček a rychlých rovinek, podle Nelsone jde o nejlepší trať v sezóně, kde lze bojovat o pozice.

Loni zde Nelson Piquet jr. dojel do cíle na páté pozici, když startoval až ze 14. místa na startu. Dle toho, jak se vyvíjí letošní počátek sezony, je zřejmé, že i v Německu bude chtít Piquet jr. ukořistit nejvyšší pozice v cíli.

Nelson Piquet jr.: „Měli jsme skvělý start sezony, chceme se ujistit, že jsme schopni v této výkonosti pokračovat i nyní v Německu. Zatím si průběh letošní sezony dost užívám. Je to pro mě velká zábava, už se nemohu dočkat pátku. Tým se připravoval opravdu dobře, navíc tuto trať mám hodně rád, takže zde chci zvítězit.“

Foto: gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: Nelson Piquet jr. prahne po dalším vítězství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Pastorelli oficiálně za Rocketsports - anotační foto

Pastorelli oficiálně za Rocketsports

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud