Kdo další se postaví do řady?

Petr Stejskal, 26. února 2006, 11:17 Google+

O kom se ještě neříkalo, že by mohl jezdit za PKV, ten snad jako by ani nebyl. Nedávno se k řadě dalších připojila dvě stará známá jména.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
da Matta, Cristiano

da Matta, Cristiano | foto: Photo by Phil Abbott, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Posledním adpetem na sedadlo vedle Katherine Legge, která již byla oficiálně potvrzena, je Kanaďan Patrick Carpentier. Jak jsem již psal dříve, Patrick již nepočítá se s návratem do IRL, protože jeho tým přišel o sponzora Red Bull, a tak se poohlíží jinde. Podle kanadského serveru TSN by jeho budoucnost mohla být spojena právě s týmem PKV a rozhodnout by se prý mělo již velmi brzo.

Pánové Pettit, Kalkhoven a Vasser zřejmě shání vedle mladé Katherine nějakého zkušeného jezdce, protože se také vyrojily spekulace o možném návratu Mexičana Michela Jourdiana. Ten opustil ChampCar poté, co přišel o svého osobního sponzora Gigante, a od té doby se věnuje většinou závodům NASCAR. Michel je však stále hodně populární v Mexiku, závodit zřejmě také nezapomněl a zkušeností má na rozdávání.

Adeptů na druhý vůz PKV tak stále přibývá. V řadě již stojí Cristiano da Matta, Georgio Pantano, Ryan Briscoe, Ryan Dalziel, Frank Montagny a možná i další. Jimmy Vasser sice stále ještě oficiálně neoznámil ukončení kariéry, ale ve světle posledních událostí se zdá že se spíše bude věnovat vedení týmu a podpoře Katherine Legge v její první sezóně v ChampCar.

Foto: Photo by Phil Abbott, USA LAT Photographic

Vytisknout

Diskuze: Kdo další se postaví do řady?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Neskorší útok znamenal tretiu radu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud