Monfardini okouzlil francouzský DAMS

Daniel Šupa, 7. ledna 2006, 20:48 Google+

Ferdinanda Monfardiniho potvrdil tým z Le Mans jako jednoho ze svých dvou závodních pilotů pro sezonu 2006. Společně získané body v Itálii sehrály důležitou roli.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Monfardini, Ferdinando

Monfardini, Ferdinando | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Italský pilot má za sebou rozporuplnou sezonu. Po nepříliš úspěšném působení u týmu Durango ve stínu Clivia Piccioneho skončilo jeho angažmá předčasně. Poměrně překvapivě však zaskočil u Coloni a DAMS, ale prosadil se jen při svém posledním a jediném startu za DAMS v Monze. Týmu Jeana Paula Driota získal body za osmé místo v delším sobotním závodě a čtvrté místo v nedělním sprintu.

"Měli jsme tři příležitosti otestovat si Ferdinanda, který byl součástí našeho užšího výběru pro rok 2006, neboť má za sebou roční zkušenosti v GP2 a nějaké zajímavé výsledky. Při testech byl tým s jeho prací velmi spokojen a to rozhodlo o rychlém podpisu smlouvy," prohlásil Driot.

Technický ředitel stáje Boullier ocenil Monfardiniho rychlost a výbornou zpětnou vazbu. Jezdec neopomenul poděkovat sponzorům a stáji DAMS za podporu a příležitost. Slíbil na oplátku plné pracovní nasazení...


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: Monfardini okouzlil francouzský DAMS

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Lauda, Mattias

Mercedes před podpisem smlouvy s Laudou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud