Za co dostal Marcus Marshall padáka?

Petr Stejskal, 30. října 2005, 20:10 Google+

Marcus Marshall dostal krátce před koncem sezóny padáka z týmu Australia. Proč?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Marshall, Marcus

Marshall, Marcus | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Před několika dny se internetem začalo šířit tiskové prohlášení, ve kterém tým Australia dává sbohem Marcusi Marshallovi jako svému jezdci. Včera se objevilo i na oficiálních stránkách týmu Walker Racing a tak se dá již považovat za oficiální a pravdivou informaci.

Marcus nepředváděl po celou sezónu nic významného. Dojížděl většinou na konci startovního pole a jeho týmový kolega, Alex Tagliani, byl prakticky neustále lepší než on. Ale Marshall je Australan a tým Australia prostě bez australského jezdce být nemůže.

Marcus ale o svoje místo přišel. Podle toho, co se píše v tiskovém prohlášení, se tak stalo kvůli vážným a dlouhotrvajícím rozporům, které se začaly projevovat již dlouho před posledním závodem v Surfers Paradise. Zároveň se v něm také píše, že nebude možné podávat další doplňující informace. A tak nám nezbývá než jen spekulovat, zda týmu prostě došla trpělivost s jeho nevalnými výkony, jeho sponzoři přestali platit a nebo, jak navrhl někdo na diskusních fórech, byl Marcus chycen jak si užívá na francouzských vinících.

Předpokládá se, že za volantem druhého vozu týmu Australia Marshalla nahradí Will Power, jehož debut v Austrálii dopadl poměrně dobře. Třetí vůz by tak nakonec mohl být připraven pro letošního šampiona série Toyota Atlantic Charlese Zwolsmana.

Foto: Champ Car Media

Vytisknout

Diskuze: Za co dostal Marcus Marshall padáka?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Frentzen, Heinz Harald

Frentzen je pro DTM přebytečný

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud