Brands Hatch: 1. tréning v histórii A1GP

Jozef Smrtník, 23. září 2005, 19:25 Google+

Piloti zastupujúci svoje štáty sa hneď v úvode vyznamenali kolíziami. Český tím na sedemnástom mieste.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Speed, Scott

Speed, Scott | foto: A1 Grand Prix Media

Sdílejte článek

Tím USA sa môže v premiére pochváliť najlepším časom 1:16.516 v prvom tréningu v podaní tímovej jednotky Scotta Speeda. Pred svojím kolegom sa ešte nenechali zazanbiť zástupcovia Brazílie s Nelsonom Piquetom jr.a Francúzska s Nicolasom Lapierrom, ktorí obsadili následné miesta.

Česká republika si so stratou takmer troch sekúnd na vedúce USA vybojovala sedemnáste miesto. Na neuvádzanie mien pilotov v tomto seriáli si budeme musieť zvyknúť a oficiálne výsledky tieto mená ani neuvádzajú. Nie je ale pochýb, že sa testov zúčastnil Ján Charouz.

 Absencia Čechov v testoch na okruhu Paul Ricard bude pravdepodobne vo výsledkoch cítiteľná naďalej, ale veríme, že sa tím s trojicou pilotov Enge, Janiš, Charouz s touto neskúsenosťou čoskoro vysporiadajú.

Tréning sa bohužial nezapísal s čistým kontom, čo sa týka kolízií a o tie sa postarala najmä dvojica Indie (Karun Chandhok) a Holandska (Jos Verstappen). Ich vzájomný náraz spôsobil na moment leteckú akrobaciu pre indické auto a tréning tak musel byť na čas potrebný pre upratanie prerušený.

Brand Hatch: 1. tréning - výsledky   (PDF)

Foto: A1 Grand Prix  

Vytisknout

Diskuze: Brands Hatch: 1. tréning v histórii A1GP

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Prečo nebol Paffett potrestaný?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud