Český vůz v nových barvách představen i u nás

Pavel Stavebník, 24. září 2007, 16:57 Google+

Poprvé v České republice, přímo v místě konání říjnového závodu, byla představena formule A1GP domácí reprezentace v nových barvách. Přítomen byl i výherce soutěže o ztvárnění designu, pan Radovan Horský.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: BPA sport marketing, a.s.

Sdílejte článek

Z rukou šéfa týmu Antonína Charouze a závodníka Erika Janiše převzal cenu pro vítěze – šek na 15 000 korun a VIP vstupenky na závod Škoda Transportation A1GP - Velkou cenu primátora statutárního města Brna v termínu 12.-14. října 2007.

První jízdu monopostu v novém zbarvení předvedl novinářům Tomáš Enge, který byl v šampionátu prvním jezdcem v uplynulých dvou sezonách. Česká reprezentace dostala od vedení A1GP souhlas k odjetí 100 kilometrů za účelem exhibiční jízdy.

Další prezentací české týmu A1GP bude tisková konference ve středu 26. září 2007 v Praze na Václavském náměstí 22, prodejna Sporttown. Součástí setkání bude křest knihy fotografa Adolfa Ziky, která mapuje uplynulou sezonu. Roli kmotra publikace vzal za svou hudebník David Koller, setkání bude moderovat Iva Kubelková.

Radovan Horský, autor vybraného návrhu
Bylo to velmi milé setkání. Být tak blízko u týmu, závodníků, je vzrušující. Už se moc těším na závody A1GP v Brně. Na ájedničce jsem byl už loni a závody se mi moc líbily. Bylo by skvělé, kdyby se novému jezdci české stáje Eriku Janišovi dařilo podobně jako loni Tomáši Engemu, který byl v hlavním závodě druhý. Abych nezapomněl, mám pár slov k mému návrhu – chtěl jsem udělat takzvaně něco jiného, proto jsem zvolil jako hlavní barvu černou, samozřejmě v kombinaci s národními barvami.

Tisková zpráva BPA sport marketing a.s.

 

Vytisknout

Diskuze: Český vůz v nových barvách představen i u nás

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Longin, Bert

Bert Longin exkluzivně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud