Hockenheimring ovládly tovární Mercedesy

Daniel Šupa, 1. října 2004, 15:14 Google+

Tři tovární piloti Mercedesu byli v dnešním prvním tréninku nejrychlejší. Dařilo se výborně i Janišovi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: Mercedes-Benz Motorsport

Sdílejte článek

Po devadesáti minutách prvního tréninku byl na vrcholu výsledkové listiny Brit Paffett s časem 1:35,941. Druhý čas patřil Albersovi a třetí Schneiderovi. Čtvrtý tovární jezdec Mercedesu Francouz Alesi zajel 6. čas.

Nejlepší z konkurentů vozů s trojcípou hvězdou byl letošní šampion Ekström s Audi a 27 tisícin na něj ztratil jeho týmový kolega Tomczyk. Nejlepším jezdcem na Opelu byl Manuel Reuter, který zajel 8. čas. Hned za ním se umístil se ztrátou 1,1 vteřiny český zástupce v DTM Jarek Janiš s loňským vozem Mercedes CLK.

„S nastavením vozu jsem zatím velmi spokojený, neboť jsem byl rychlý jak na suchu, tak v dešti. Doufám však, že budou povětrnostní podmínky stálejší a je jedno, zda bude pršet a nebo ne,“ prohlásil nejrychlejší Gary Paffett.

Martin Tomczyk zajel pátý nejlepší čas a stěžoval si na počasí. „Proměnlivé podmínky nám zabránily dokončit náš plán přípravy, doufáme, že to bude ve druhé části lepší.“

Manuel Reuter s nejrychlejším Opelem si stěžoval na drobné problémy s brzdami při suchých podmínkách, ale s nastavením vozu do mokra byl poměrně spokojen.


Foto: Mercedes Benz Motorsport

Vytisknout

Diskuze: Hockenheimring ovládly tovární Mercedesy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

"Cena fanoušků" jde do finále

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud