Sam Hornish havaroval v přípravném tréninku

iM3, 23. června 2006, 12:05 Google+

Americký jezdec zajel nejrychlejší kolo (275,85 km/h), ale zároveň pár minut před koncem havaroval a předčasně tak trénink ukončil.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hornish jr., Sam

Hornish jr., Sam | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Sam Hornish, vítěz z roku 2002, si nepochybně užívá jízdu na krátkém oválu v Richmondu, ale bez chyby to tentokrát nevyšlo. „Snažil jsem se nedostat s nikým a ničím do kontaktu. Až na posledních pět minut byl vůz perfektní.“

Hornishův kontakt se zdí neznamenal jedinou žlutou fázi, před ním zeď ještě lehce políbil Vitor Meira. Brazilec půl hodiny před koncem nezvládl výjezd z druhé zatáčky a poškodil si zavěšení.

Nová zářící hvězda Marco Andretti svého otce nezklamal a jen o dvě desetiny vteřiny zaostal za nejrychlejším Hornishem. Andretti, stejně jako další nováčci, měli možnost se půl hodiny před tréninkem zajíždět a důkladně prostudovat záludnosti oválu.

Úspěch Andrettiho týmu dovršil třetím místem Tony Kanaan, který zajel své kolo průměrnou rychlostí 272,32 km/h. Čtvrtý skončil Scott Sharp a pátý Dario Franchitti. Poslední dvě místa okupovali Eddie Cheever Jr. a Buddy Lazier jenž na Hornishe ztrácel více než vteřinu.

foto: Ron McQueeney/IRL

Vytisknout

Diskuze: Sam Hornish havaroval v přípravném tréninku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan, Tony

Stále čekají na úspěch

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud