Di Resta a Spengler udrželi tradici, vítězí

iM2, 5. června 2010, 18:55 Google+

KVALIFIKACE-LAUSITZRING; Mercedes opět prokazuje, že je mu okruh nedaleko Drážďan jako ušitý na míru. Stuttgartská značka zde prohrála jedinkrát, v roce 2004, a to byl ještě vítězný Paffett na Mercedesu vyloučený. I letos mají jezdci na Mercedesech k vítězství nakročeno, když vyhráli kvalifikaci.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

První startovní řadu si zajistili jezdci trojcípé hvězdy. Nejrychlejší byl Brit Paul di Resta, který pouze minimálním rozdílem porazil vedoucího muže průběžného pořadí, Kanaďana Bruna Spenglera. Jejich odstup 0,035s je však nicotný. Třetí nejrychlejší čas zajel vítěz ze Španělska, Mattias Ekström na Audi A4 DTM. Na záda mu však výrazně dýchal Green s ročním Mercedesem C-Klasse DTM, který zaostal za časem Švéda o pouhých 0,051s. Jamie byl nejlepší z ročních vozů a opět dokázal, že narozdíl od Ralfa Schumachera (17. místo - pomalejší byla pouze Leege) patří do továrního týmu.

Páté místo obsadil tento víkend skvěle jedoucí Rockenfeller, který porazil zatím letos trošku nevýrazného Tima Scheidera. Velice sympatické časy na Lausitzringu také jezdí David Coulthard, který dokázal dostat svůj Mercedes do čtvrté řady, konkrétně na místo osmé. Skot porazil třeba vloni druhého Paffetta s o rok novějším C-Klasse. 10. místo je zklamáním pro Martina Tomczyka stejně tak jako 13. místo Jarvise.
Vytisknout

Diskuze: Di Resta a Spengler udrželi tradici, vítězí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Rockenfeller vítězí, 5 starých aut v TOP6!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud