Helio Castroneves doufá ve čtvrté vítězství

iM3, 21. června 2006, 13:33 Google+

Brazilec vede průběžné pořadí před Scottem Dixonem o 22 bodů a v následujícím závodě v Richmondu očekává další prvenství.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Tento víkend se seriál přesune na sedmý závod sezóny, SunTrust Indy Challange pořádaný na oválu Richmond. Tým Penske po úspěšném vystoupení v předcházejícím podniku v Texasu míří za dalším vítězstvím.

„Richmond je fantastická trať na kterou mám z roku 2005 skvělé vzpomínky,“ řekl Helio Castroneves, obhajující loňské vítězství. „Oproti minulému roku máme více času na trénink. Musíme správně nastavit převody, na krátkých tratích jako Richmond je to velmi důležité,“ pokračoval.

V roce 2005 startoval z pole-position Sam Hornish a než havaroval, po 42. kol jezdil ve vedení. Pak jej na čele vystřídal Castroneves o dosáhl zmiňovaného úspěchu. Hornish zde zvítězil v roce 2002.

„Richmond je nejkratší trať a proto také zábavná, protože neustále musíte bojovat,“ řekl Hornish. „Jeden okruh objedete za patnáct vteřin, pořád před sebou máte nějaké vozy. V minulosti jsme v Richmondu uspěli, doufám že se to podaří i letos.“

foto:Ron McQueeney/IRL

Vytisknout

Diskuze: Helio Castroneves doufá ve čtvrté vítězství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Allmendinger, A.J.

Pár zaujímavostí z Portlandu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud