Prohlášení jezdců a týmů po závodě

Daniel Šupa, 28. srpna 2005, 22:54 Google+

Dnešní závod v Zandvoortu přinesl další napínavou bitvu a další změnu na čele průběžného pořadí. Podobně jako v Brně, také zde se dařilo Opelu poněkud více, než na co jsme si museli letos zvyknout.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Gary Paffett - Mercedes, 1.
Skvělý víkend a fantastické vítězství. Má brzká zastávka v boxech se ukázala klíčovou k mému dnešnímu vítězství, neboť mi umožnila dostat se před Ekströma. Vůz byl dokonalý a nebylo příliš obtížné pak závod vyhrát.

Mattias Ekström - Audi, 2.
Vydařil se mi start a posunul jsem se až na třetí místo. Vypadalo to, že se závod vyvíjí pro mne, ale bohužel jsem jel poprvé do boxů příliš pozdě a Paffett se tak mohl dostat přede mne. Tak to někdy se strategiemi bývá. Někdy pracují pro mne, jindy nikoliv.

Heinz-Harald Frentzen - Opel, 3.
Tohle byl jeden z nejtěžších závodů mé kariéry. Nikdy předtím jsem se tolik nepotil. Každé kolo bylo jako letmé kolo kvalifikace, pořád na hraně.

Mercedes Benz - Norbert Haug
Zandvoort nám dříve příliš neseděl, ale dnes jsme předvedli přesvědčivý výkon. Gary zaslouženě vyhrál a zdá se, že se nyní situace pro nás vyvíjí docela dobře. Blahopřeji Opelu. Dnes ukázali, co jejich vůz umí.

Audi -  Wolfgang Ullrich
Boj o titul mezi Ekströmem a Paffettem je extrémně vyrovnaný, a takový také má být. Dnešní souboj mezi Kristensenem a Fässlerem byl ale také fascinující.

Opel - Volker Strycek
Dnešní výsledky mne potěšily. Heinz-Harald skončil třetí přes problémy s motorem při zastávce v boxech a i Marcel zajel skvělý závod. Vůz se ukázal v dobré formě, ale Gary Paffett byl neuvěřitelně rychlý.


Foto: Auto News Network, Tomáš Musil

Vytisknout

Diskuze: Prohlášení jezdců a týmů po závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Babini/Biagi

Oschersleben: Double pro Maserati

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud