Ray Mallock Limited dalším novým týmem

Daniel Šupa, 21. února 2004, 11:38 Google+

Nový tým, ale známý vůz, a také jeho posádka patří mezi ty zkušené a znalé.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

V letošní sezoně se představí Tommy Erdos a Mike Newton v týmu RML, který rozšíří startovní pole šampionátu zatím o jeden vůz. Bude jím známý Saleen S7-R a o doplnění týmu druhým vozem jednání zatím stále probíhají.

Erdos a Newton sbírali v loňském roce zkušenosti s týmem Graham Nash Motorsport ve své první sezoně a především poznávali okruhy šampionátu.

„Skutečně se velmi těším na novou sezonu. RML byl zapojený do prvopočátečního vývoje Saleenu, což je velkou výhodou díky zkušenostem a znalostem konstrukce,“ prohlásil Tommy Erdos.

Vrátil se k loňské sezoně, vyzdvihl spolupráci s původním zaměstnavatelem, ale vysvětlil příčinu, proč nebyli schopni konkurovat jinému vozu Saleen, který provozoval tým Konrad Motorsport. Důvodem byl vůz, jenž byl 3 roky starý a s minimálním vývojem.

„Vzhledem k tomu si myslím, že jsme jako posádka odvedli velice slušný výkon a jsem si jist, že letošní rok bude podstatně lepší. Jsem přesvědčen, že jsme s Mikem rychlejší a budeme těžit z loňských zkušeností,“ věří v lepší sezonu pilot.

„Vůz je nyní kompletně přestavěný a v několika základních oblastech modifikovaný,“ dodal pro výstrahu a zvýšení vlastních akcií Tommy Erdos.


Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Ray Mallock Limited dalším novým týmem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dyson Racing ve shodné sestavě - anotační foto

Dyson Racing ve shodné sestavě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud