Michael Lewis a Tomy Drissi opět na startu

Daniel Šupa, 3. února 2004, 09:55 Google+

Otazníky nad startem nejúspěšnější dvojice s vozem Riley & Scott se rozplynuly.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Tato posádka startovala v loňské sezoně za stáj American Spirit v nejsilnější třídě LMP900, kde soutěžila s vozy stájí Joest, Champion a Panoz, mezi které se jí podařilo občas proniknout. Za zmínku stojí především třetí absolutní kvalifikační čas v Miami a slušné výsledky v posledních závodech.

S upraveným vozem z dílny Billa Rileyho se postaví posádka na start závodů seriálu ALMS, ale také 24hodinového závodu v Le Mans, tentokrát v týmu AutoCon Motorsports. Michael Lewis je již oficiálně potvrzeným jezdcem pro všechny letošní podniky a Tomy Drissi pro většinu z plánovaných. Stáj hodlá nasadit ještě druhý vůz, jenž bude nabízet jezdcům, kteří si za start v prestižních závodech jako je Le Mans, Sebring a další budou platit.

AutoCon Motorsports zaměstnal mnoho personálu z týmu American Spirit, jezdci tedy mohou snadno navázat na loňský úspěšný závěr v prakticky domácím prostředí.

„Je to opravdu velký malý vůz. Nemohu dostatečně vynachválit Billa Rileyho a jeho chlapce za tak dobrý vůz při tak malém rozpočtu, který měli k dispozici,“ prohlásil o upraveném voze R & S Mrk III C Michael Lewis.


Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Michael Lewis a Tomy Drissi opět na startu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Stáj Intersport se zaměří na obě nejvyšší třídy - anotační foto

Stáj Intersport se zaměří na obě nejvyšší třídy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud