Full Speed testuje na Donington Parku

iM2, 29. března 2009, 03:00 Google+

Tým Full Speed nasadí v letošním roce dva vozy do šampionátu FIA GT. Během minulého týdne se připravoval na sezónu v Doningtonu. Tým testoval převážně pneumatiky Pirelli.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: PK Carsport

Sdílejte článek

Testu se zúčastnil Stephane Lemeret, který bude na svých dveřích vozit číslo 11. Během testování se neobjevily žádné problémy. Jezdec pracoval na naladění vozu. Celý tým už se těší na start do sezony a očekává úspěšný rok.
 
Emerson Newton-John jezdil s druhým vozem, který má číslo 13. Spolu s ním by měl startovat Michel Orts. Michel se ke svému angažmá vyjádřil: „Jsem moc šťastný, že jsem v týmu.“
 
Full Speed už má také testovacího jezdce. Stal se jím Johnny Mowlem. Johnny jel poprvé se Saleenem před dvěma lety. Okamžitě zajížděl solidní časy.

Ve voze se objevil i Graham Nash, který využil svých zkušeností a přesedal z jednoho vozu do druhého, aby zajistil co možná nejlepší nastavení obou aut. Nash je bývalý tovární jezdec Saleenu a tým Full Speed by s ním moc rád uzavřel kontrakt pro letošní sezonu.

Novou stáj bychom měli vidět na oficiálních testech před startem sezony na okruhu Paul Ricard. Test se uskuteční 6. a 7. dubna.
Vytisknout

Diskuze: Full Speed testuje na Donington Parku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hezemans/Kumpen/Longin

Kumpen a Hezemans opět spolu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud