Phoenix Carsport Racing odtajnil plány

iM2, 25. února 2008, 21:08 Google+

Tým pravidelně se účastnící šampionátu Grand Tourismu bude v letošní sezóně nasazovat dva vozy GMAC Corvette C6R. Vloni se jezdci týmu drželi až do posledního závodu v boji titul. Ten těsně prohráli s Biagim. Letos se pokusí o nápravu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hezemans/Kumpen/Longin

Hezemans/Kumpen/Longin | foto: www.auto-news.cz | Michal Příhoda

Sdílejte článek

Tým se sídlem na slavném Nürburgringu vloni získal dvě vítězství. První bylo na francouzském Nogaru a druhé v legendárním 24 Hours of Spa. Posádka týmu Jean Denis Deletraz a Mike Hezemans skončila v celkovém hodnocení na třetím místě. Tým byl reprezentován jedním vozem Corvette C6R. I tak by se dala stručně charakterizovat loňská sezona.

„Jsme hrdí a šťastní, že naše partnerství s Jean Denis Deletrazem a  švýcarskou internetovou obchodní stránkou ACM.ch vstupuje do třetího roku úspěšné spolupráce. Pokračovat bude  i úspěšná spolupráce s Carsportem a Mikem Hezemansem, za což jsme také velice rádi. Přes zimu se nám také podařilo získat nového partnera v podobě GMAC. Ten nám umožnil, že můžeme nasadit druhý vůz. To, že pojedeme se dvěma vozy znamená, že se můžeme plnohodnotně zapojit i do boje o titul mezi týmy,“ říká Ernst Moser.

Hvězdami ve vozech C6R budou Mike Hezemans / Fabrizio Gollin a ve druhém voze Marcel Fässler / Jean Denis Deletraz. Jezdci na Total 24 Hours Spa jestě nejsou oznámeni.

Vytisknout

Diskuze: Phoenix Carsport Racing odtajnil plány

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Král, Josef

Král dokončil závody plné nehod

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud