Rej Bavoráků v Albertově panství

iMotorSport.cz, 26. ledna 2008, 20:03 Google+

Zajímají vás závodní simulátory? Pokud ano, máme tu pro vás tento zajímavý tip. Jde o závod BMW1 Challenge a určitě, pokud máte srdce závodníka, vás to přimáčkne k židli u PC a zarytě si tento článek přečtete.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Jak už tak bývá zvykem, městské okruhy nedisponují příliš vysokou délkou, časy přesto nejsou nijak oslnivě rychlé. Jezdci mají totiž plné ruce práce s proplétáním se úzkými uličkami a až neuvěřitelně přesným manévrováním mezi svodidly, které bezprostředně trať obepínají. Takové závody bývají velmi náročné, jezdci totiž musí v co možná největší míře omezit počet chyb, každá taková, byť třeba i malá, totiž může okamžitě a velmi tvrdě ukončit veškeré snažení.

Monacký okruh je primárně určen pro závody formule 1 a ulice tohoto malého státu se pro tyto účely uzavírají pouze jednou do roka. Ve virtuálním světě se ovšem takto omezovat nemusíte. Trať má samozřejmě hned několik zvláštností a zajímavostí, jezdí se v těsné blízkosti přístavu, část trati je například také vedená tunelem, nad nímž se těsná jeden z mnoha drahých a luxusních hotelů. Vcelku náročným místem je také neuvěřitelně ostrá vlásenka zvaná Loews, někdy se však také označuje jako Grand hotel a asi není potřeba zmiňovat důvod tohoto názvu.

Pokud jste došli až sem, rádi si určitě dočtete i zbytek.

Zde najdete celý článek a i fotografie.
www.SimRacing.cz

Vytisknout

Diskuze: Rej Bavoráků v Albertově panství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Premat, Alexandre

GP2 ASIA: Grosjean zvítězil i podruhé

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud