Carsport Holland nasadí v Zolderu druhý vůz

iM2, 10. října 2007, 08:52 Google+

Carsport Holland, jehož jezdci bojují v šampionátu FIA GT ve třídě GT1 v poháru jezdců, oznámil společně s partnerem Phoenix Racing, že v posledním závodě v Zolderu nastoupí i s druhým vozem a posádkou Fässler/Gollin.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Deletraz/Piccini

Deletraz/Piccini | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Vůz, se kterým pojedou, bude Aston Martin, který loni vyhrál poslední závod šampionátu FIA GT. Tehdy ho však pilotovala posádka Deletraz/Piccini. „Chceme mít stejnou šanci jako ostatní týmy, které bojují na čele šampionátu. Všechny mají k dispozici dva vozyk,“ říká Dirk Theimann.

Nově vzniklá dvojice Fässler/Gollin se tedy připojí k týmu, který je tvořen stálou posádkou Hezemans/Deletraz pilotující americký speciál Corvette C6-R a letos se jim podařilo zvítězit ve vrcholném závodě šampionátu Total 24 Hours of Spa. Tým je technicky podporován Phoenix Racing, který ještě loni nasazoval právě Aston Martin.

Hezemans s Deletrazem v současné době okupují druhou příčku se ztrátou 5 bodů za vedoucím Thomasem Biaggim. Ale o tuto skvělou příčku se musí dělit s dalšími dvěma posádkami, Piccini/Bertolini, kteří pilotují Maserati MC 12 týmu Scuderia Playteam Sarafree a Montanari/Ramos, kteří pilotují druhé Maserati týmu Vitaphone.

Vytisknout

Diskuze: Carsport Holland nasadí v Zolderu druhý vůz

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Prost, Alain

Alain Prost možná do Brna ani nepřijede

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud