Graham Nash Motorsport opět se dvěma vozy

Daniel Šupa, 5. září 2003, 00:20 Google+

Tým, jehož vozy Saleen S7-R startují v kombinaci bílo červené barvy, věří ve výrazný bodový zisk.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Absence náhradních pilotů a ekonomická náročnost předcházejícího belgického 24hodinového závodu přiměly vedení stáje k redukci počtu vozů a ve Spa - Francorchamps se představil pouze jediný Saleen se čtyřčlennou posádkou. Ta byla sestavena ze 4 pilotů týmu.

V nadcházejícím závodě ve Švédském Anderstorpu budou již na startu oba vozy stáje se stálými posádkami. S vozem s číslem 7 pojede Erdos a Newton, s vozem se startovním číslem 8 pak druhá stálá posádka ve složení Ramos, Chaves a Amorim.

„S oběma našimi vozy na startu věříme, že v Anderstorpu podáme velmi dobrý výkon a přidáme body do tabulky letošního šampionátu,“ prohlásil Gordon Davies, šéf stáje.

Tým je naladěn optimisticky především pro výborný výkon, který podal Thomas Erdos o minulém víkendu. V závodě v rámci britského šampionátu GT na 1000 kilometrů, taktéž ve Spa, získal Pole position a vedl závod do té doby, než musel odstoupit pro banální problém, který však velmi zamrzel. V jeho voze došlo palivo v posledním kole celého závodu, tedy po 1000 kilometrech!

Vytisknout

Diskuze: Graham Nash Motorsport opět se dvěma vozy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jarek Janiš o tomto víkendu opět s týmem Menx - anotační foto

Jarek Janiš o tomto víkendu opět s týmem Menx

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud