Prohlášení jezdců a týmů po závodě

Daniel Šupa, 5. května 2005, 11:24 Google+

Gary Paffett tentokrát o vítězství u zeleného stolu nepřišel a posunul se do čela průběžného pořadí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Mercedes-Benz Motorsport

Sdílejte článek

Gary Paffett - Mercedes, 1.
Skvělý závod. Být zde zase na nejvyšším stupni vítězů je super, tentokrát jsem si body udržel a mohu slavit mé páté vítězství v DTM. Povedl se mi skvěle start a byl jsem schopen získat náskok. Poté jsem šetřil pneumatiky a udržoval si odstup od pronásledovatelů.

Tom Kristensen - Audi, 2.
Dostat se ze sedmé pozice na druhou je perfektní. Gary měl celkem snadný závod, hodně se za ním bojovalo, a to mu pomohlo. Já tak něco ztratil, ale prakticky jsem z toho profitoval. Je skvělé být zpět na stupních, měnili jsme v průběhu závodu strategii a ta vyšla dokonale.

Mika Häkkinen - Mercedes, 3.
Fantastický závod. Sice jsem ztratil trochu času při mé první zastávce v boxech, ale získal jsem stupně vítězů při mém druhém závodě v DTM, mám ohromnou radost!

Laurent Aiello - Opel, 10.
Skvělá strategie mi umožnila získat desáté místo. Sice jsem neviděl světla, ale přesto byl můj start vydařený, nechtěl jsem ale moc riskovat. Před prvním pitstopem jsem ujel 20 kol, což byla správná strategie. Vůz byl výborný a k bodům nám chybělo jen lepší postavení na startu.

Norbert Haug, Mercedes-Benz Motorsport
Garyho skvělý výkon! Mika ztratil čas v boxech, jinak by byl druhý. Ale je skvělé získat stupně vítězů při vašem druhém závodě, ne? Spa však bude pro nás obtížné, neboť povezeme dalších deset kilo zátěže a právě tam se počítá každé kilo.

Wolfgang Ullrich, Audi Motorsport
Vzhledem k našim startovním pozicím jsme získali dobrý výsledek a souboj Toma a Miky byl velmi pěkný. Pierre Kaffer předvedl tento víkend skvělý výkon a zaslouženě získal páté místo.

Volker Strycek, Opel Motorsport
Zklamání! Po celý závodní víkend jsme nedokázali najít konkurenceschopnost a naše brzká zastávka v boxech u Marcela se nevyplatila. Byli jsme blízko bodům, ale Marcel byl poškozen Allanem McNishem a musel vzdát.


Foto: Mercedes-Benz Motorsport

Vytisknout

Diskuze: Prohlášení jezdců a týmů po závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Magny-Cours: Triple pro Maserati

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud