Vietoris sprostě vynadal Ekströmovi a požaduje pro něj zákaz startu

iM2, 25. června 2016, 23:19 Google+

Christiana Vietorise připravil o vítězství svým manévrem Mattias Ekström. Němec po závodu požadoval tvrdé důsledky pro Švéda.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Vietoris, Christian

Vietoris, Christian | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

"Je to ten největší h**** na světě! Prvně si hraje na největšího sunnyboye paddocku, ale pak do všech pořád bourá a navíc si otevírá d****," to jsou ostrá slova, která jezdec týmu Mücke krátce po závodu na adresu Švéda přes televizi 'ARD' vyslal. Následně dostal od komisařů pokutu za tyto výrazy ve výši 3 000 EUR.

Po jistém čase se dostal Christian Vietoris znovu před mikrofon: "Po závodu jsem se vyjádřil jednoduše, protože jsem byl naštvaný z té situace. Oba vedoucí Mercedesy poslal jedním manévrem mimo trať. To nemá s motorsportem co dočinění. Prostě zabrzdil moc pozdě, kdybych tam nebyl já, tak by jel rovně ještě dalších 100 metrů."

Ekström se po závodu došel do garáže týmu Mücke omluvit, jenže to podle Vietorise nebylo dostatečné: "Vůbec nic mi nevysvětlil. Řekl jenom sorry, zašklebil se a byl zase pryč. Jsem připraven přijmou omluvu, když je míněna seriózně. Tohle podle mě nebyla vážná omluva." Pro Ekströma nejde o první nehodu v sezoně - v paměti je například kolize s António Félixem da Costou.

img-responsive

Vietoris je na Ekströma pořádně naštvaný | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Proto požaduje Vietoris tvrdý trest: "Je pomalu čas začít přemýšet o zákazu startu v jednom závodu. V každém závodu můžeme pozorovat, co Eki dělá. Nechci ho srovnávat s Pastorem Maldonadem, protože ten je lepší..." nebere si jezdec Mercedesu vůbec servítky před dvojnásobným mistrem DTM.

Vytisknout

Diskuze: Vietoris sprostě vynadal Ekströmovi a požaduje pro něj zákaz startu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ford GT ve 24 hodinovém závodě v LeMans.

Z Le Mans přímo do Goodwoodu. Králem z Ford Performance bude na Festivalu…

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud