Tomczyk podporuje Wings for Life World Run

iM2, 6. února 2014, 13:32 Google+

Ex-šampion DTM, Martin Tomczyk, podporuje Wings for Life World Run, kterého se ale bohužel díky jeho termínové kolizi s závodem na Hockenheimu nebude moci zúčastnit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Martin Tomczyk nebude o prvním závodním víkendu DTM myslet pouze na tento sport. 4. května, kdy DTM již tradičně začná na německém Hockenheimu, se zároveň bude konat 'Wings for Life World Run'. Ve 40 světových městech se na start běžeckého závodu postaví jak hobby běžci, tak i profesionálové. Cílem bude vybrat pokud možno co nejvíce peněz pro nadaci Wings for Life. Tomczyk se stal ambasadorem tohoto podniku.

"Nápad, že se zároveň postaví tisíce lidí po celém světě na start se společným cílem, kterým je možné vyléčení příčného ochrnutí, mě fascinuje. Nepůjde přitom o rekordy, soutěžení nebo o nejlepší časy, ale o tento společný cíl. To je to, co mě nadchlo," říká jezdec týmu Schnitzer, Martin Tomczyk, který pro tento rok změnil v rámci BMW tým.



"Chození, běhání, závoděn - pro zdravé lidi je to samozřejmé, pro ochrnuté nemožné. Proto na Worl Runu poběžíme pro ty, kteří toto dělat nemohou. Věřím, že lépe se toto téma nedá ozřejmit a proto je pro mě bez debaty zde tuto práci a tento nápad nadace Wings for Life dále propagovat." Uzavřel zkušený pilot, který v minulosti již několikrát s nadací Wings for Life spolupracoval.
Vytisknout

Diskuze: Tomczyk podporuje Wings for Life World Run

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Paffett kritizuje celý svůj tým i sebe

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud